Шеф Манчев и шеф Шишков търсят най-добрия майстор на грила в Стара Загора

Lidl и Coca-Cola ще дадат старт на най-мащабното грил турне на 23 юли в Стара Загора. Всички жители и гости на града на липите ще могат да посетят специално изградената зона в парк "Александър Стамболийски" (Алана).

Теми: ,
Прекланяме се пред паметта на жертвите на старозагорското клане

19 юли е ден на възпоменание на жертвите - православни християни, загинали при опожаряването на града и старозагорското клане през 1877 г. Вечерня с литийно шествие и заупокойна литургия ще отслужи Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан.

Теми:
Стара Загора ще бъде домакин на турнир по стрийт фитнес

Турнир по стрийт фитнес ще се проведе на 22 юли от 9:00 часа в двора на Професионална гимназия по електротехника „Г. С. Раковски“ в Стара Загора. Спортният спектакъл е в рамките на кампанията „Ваканция без грижи“.

Теми:
Университетската болница в Стара Загора е пред затваряне

На 21 юли 2017 г. Университетска болница за активно лечение "Проф. д-р Стоян Киркович" ще бъде принудена да затвори, защото не може да направи заявка пред фирмите доставчици на медикаменти, тъй като сметките ѝ са запорирани от EVN България.

В Стара Загора ще обсъдят опасността от разпространение на инфекция при шарана

Работна среща с ръководството на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури и други институции ще се проведе на 17 юли от 11:00 часа в Тракийски университет - Стара Загора.

За втори път ще пръскат срещу комари в Стара Загора

Повторното пръскане срещу комари в Стара Загора ще се извърши на 18 юли от 20:00 часа, а не на 14 юли, заради очакваните валежи през почивните дни. Ще бъде използван препаратът против комари, мухи и папатаци на открито Цитрол 10/4 УЛВ.

Теми:

Страница 1 от 98

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД